Кошик
907 відгуків
Згода на обробку персональних данихДетальніше

Згода на обробку персональних даних ТОВ «Рояль Канін Україна»

Користуючись цим сайтом, Ви надаєте згоду на обробку персональних даних ТОВ «Рояль Канін Україна». Здійснюючи придбання будь-якої продукції Royal Canin на цьому сайті, Ви цим надаєте свою добровільну та безумовну згоду ТОВ «РОЯЛЬ КАНІН УКРАЇНА» (місцезнаходження: Україна, 03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, буд. 100, 3-й поверх, надалі – «Компанія»), без обмеження строку її дії та території дії, на обробку, зберігання, передачу третім особам (в т.ч. за кордон), а також використання в інший спосіб інформації, що становить Ваші персональні дані (прізвище, ім’я, по-батькові, телефон, e-mail, дані Вашого кота/собаки інші дані, які ви передаєте Компанії, а також третім особам, з якими Компанія уклала/укладе відповідні договори) відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 р. № 2297-VІ (зі змінами та доповненнями) (надалі – «Закон»), з метою: надання Вам будь-якої інформації, в тому числі про товари та послуги, що надалі можуть бути цікавими для Вас; збирання та обробки статистичної інформації і проведення маркетингових, соціологічних та інших досліджень; доставки замовлених/узгоджених товарів та надання послуг; іншою метою, яка може бути необхідною для господарської діяльності Компанії. При цьому Компанія зобов’язується забезпечити конфіденційність персональних даних та безпеку під час їх обробки та використання. Зі своїми правами, визначеними в Законі, Ви можете ознайомитися за посиланням Про захист персональних даних | від 01.06.2010 № 2297-VI (rada.gov.ua). Ви можете відкликати цю згоду у будь-який момент, шляхом направлення письмового повідомлення Компанії.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner